Kosteloos

Gratis dienstverlening bij Letselschade kantoor Noord Nederland

De kosten van onze diensten brengen wij in rekening bij de voor uw schade aansprakelijke partij. De aansprakelijke partij is ook verantwoordelijk voor de kosten van rechtsbijstand. Het geven van kosteloos vrijblijvend advies en informatie maakt deel uit van onze dienstverlening. Wij zullen u nóóit een rekening toesturen. Bovendien zijn wij ook gerechtigd om gefinancierde rechtsbijstand voor u aan te vragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Wij staan daarvoor ingeschreven in het specialisatieregister en wij leveren de dienstverlening in het kader van de High Trust.

Ons credo dat wij u nooit een rekening zullen toesturen betekent ook daadwerkelijk dat wij u geen kosten in rekening gaan brengen. Indien in een zaak derhalve kosten zijn gemaakt en achteraf blijkt dat de zaak niet haalbaar is dan vallen de verrichte werkzaamheden onder ons ondernemersrisico

Neem direct contact op

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Mr. P.C. Schutte

Mr. W.G. ten Have

Over Ons

Als letselschade advocaat helpen wij slachtoffers van letselschade aan erkenning en een rechtvaardige schadevergoeding door heel Nederland. We zijn voornamelijk actief in en om de steden Groningen, Leeuwarden, Assen, Emmen, Drachten, Hoogeveen, Sneek, Meppel, Heerenveen, Hoogezand en Winschoten.

Vaststellen van aansprakelijkheid

Letselschade is de schade aan uw lichaam (de materiële schade) of uw geestelijk welzijn (de immateriële schade) die u bij een ongeluk of een gerichte aanval kunt oplopen. U kunt letselschadevergoeding krijgen voor de lichamelijke én de geestelijke schade zolang deze schade is ontstaan door het ongeluk/misdrijf. Veel handelingen kunnen letselschade veroorzaken, zoals bijvoorbeeld: